21/10/2017

ΕΛΛΑΔΑ | Την μνήμη του προστάτης της, του Αγίου Αρτεμίου, τίμησε η Ελληνική Αστυνομία


Την μνήμη του προστάτης της, του Αγίου Αρτεμίου, τίμησε η Ελληνική Αστυνομία.. Σε όλες τις πόλεις της χώρας τελέστηκαν δοξολογίες και δεξιώσεις στα αστυνομικά μέγαρα… Στην Πάτρα, μάλιστα βραβεύτηκαν και αστυνομικοί για την προσφορά τους, ενώ εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα και στις αστυνομικές υπηρεσίες Ζακύνθου.
Στην Πάτρα, τελέστηκε το πρωί Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, χροσταντούτος του Μητροπολιτη Πατρών Χρυσοστόμου, όπου το παρών έδωσε η τοπική ηγεσία και στελέχη της αστυνομίας και επρόσωποι φορέων και αρχών.
Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο, γιόρτασε η Ελληνική Αστυνομία και στη Ζάκυνθο με δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Μώλου, χοροσταντούντος του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιου.
Οι αστυνομικοί της Λακωνίας βρεθήκαν στον μητροπολιτικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης, όπου τελέστηκε θεια δοξολογία. Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Λακωνίας, Στ. Αραχωβίτης, η αντιπεριφερειάρχης, Αδ. Τζανετέα, ο δήμαρχος Σπάρτης, Ευ. Βαλιώτης και εκπρόσωποι άρχων και φορέων


 #ionianchannel
Advertisement 5