ΛΑΚΩΝΙΑ | Η Μάνη γιορτάζει την απελευθέρωση της, παρόντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Picture
17/03/2018

ΛΑΚΩΝΙΑ | Η Μάνη γιορτάζει την απελευθέρωση της, παρόντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.


Κορυφώθηκαν Οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Μάνης. Οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 15/3 σε Αρεόπολη και Γύθειο για τον εορτασμό της επετείου απελεύθερωσης της Μάνης και της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, στις 17 Μαρτίου 1821.

apeleytherwsi_mani_4

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το απόγευμα της Παρασκευής (16/3) πραγματοποιήθηκε παρέλαση τμημάτων, παρουσίαση παραδοσιακών χορών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, λαμπαδηδρομία μαθητών, καθώς και συναυλία των Μανώλη Κονταρού-Μανώλη Αγγελάκη στο νέο κλειστό γυμναστήριο Αρεόπολης, παρουσία εκπροσώπων τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων, καθώς και απλού κόσμου.

apeleytherwsi_mani_5

Σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου κορυφώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

apeleytherwsi_mani_2


 #ionianchannel
Advertisement 5