12/05/2017

ΠΑΤΡΑ | «Αντύπα Δρόμος» 2017, την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7 το απόγευμα


Ο «Αντύπα Δρόμος» αφιερωμένος στην μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα, διοργανώνεται από το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ήδη εκατοντάδες πολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής και έχουν εγγραφεί δωρεάν στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, στο οικογενειακό περπάτημα και στην ποδηλατάδα που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Αντύπα Δρόμος».
Ο «Αντύπα Δρόμος» θα ξεκινήσει, για τους δρομείς και τους ποδηλάτες, από τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», επί της Πατρών – Κλάους και μέσω της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου θα καταλήξει στη λιμενική ζώνη.
Από την αρχή της Ελευθερίου Βενιζέλου μέσα στα όρια του ΟΛΠΑ θα διεξαχθεί ο οικογενειακός περίπατος με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παραθαλάσσιας ζώνης.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια και μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή αναμνηστικών, έχει προγραμματιστεί γιορτή με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο χώρο του Νέου Λιμανιού της Πάτρας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στα τηλέφωνα: 2610273257, 6973327791 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eesp@otenet.gr.


 #ionianchannel
Advertisement 5