27/12/2016

ΠΥΡΓΟΣ | Pομά έσπασαν πυροσβεστικό και χτύπησαν πυροσβέστες


Για λόγους ερωτικής αντιζηλίας έφτασαν ΡΟΜΑ να κάψουν τα παραπήγματα ομόφυλών τους, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στην περιοχή του νοσοκομείου στον Πύργο. Η κόντρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες για τα μάτια μας γυναίκας της φυλής, οδήγησε στα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες άτομα από καταυλισμό ΡΟΜΑ στην περιοχή της Κεραίας Πύργου πήγαν στον άλλο καταυλισμό και έβαλαν φωτιά. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες – σχετικά γρήγορα μιας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής – η κατάσβεση της φωτιάς τους χαλούσε τα σχέδια της ολοκληρωτικής καταστροφής για λόγους αντεκδίκησης και έτσι επιτέθηκαν στους πυροσβέστες για να τους αποτρέψουν.
Οι ΡΟΜΑ με πέτρες και καδρόνια έσπασαν τα τζάμια του πυροσβεστικού οχήματος και χτύπησαν τους πυροσβέστες που αποτελούσαν το πλήρωμά του.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου που συνεργάστηκαν με το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου, έφτασαν στα ίχνη των δραστών και στον εντοπισμό και τη σύλληψη τους το απόγευμα των Χριστουγέννων μετά από καταδίωξη στον Πύργο.

Ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη κατά την προανάκριση εξήγησε γιατί έγιναν όλα και απέδωσε το περιστατικό στην ερωτική αντιζηλία που υπήρχε. Η επίθεση στους πυροσβέστες ήταν μια πράξη αντίδρασης τη στιγμή εκείνη. Η υπόθεση θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης.


 #ionianchannel
Advertisement 4
Advertisement 5