Δείτε Πέμπη 19/10 και Παρασκευή 20/10 | Απευθείας μεταδόσεις από το ΙΟΝΙΑΝ των Εορταστικών εκδηλώσεων του Αγ. Γερασίμου (video & link).

Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάζει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η Κεφαλλονιά, τον προστάτη της Άγιο Γεράσιμο. Παρουσία πολλών πιστών, σήμερα (19/10) το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου στο μεγάλο Ναό σηματοδοτώντας την έναρξη των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμή του Πολιούχου της Κεφαλονιάς. Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ανακομιδή του σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου, θα παραστούν οι μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος και ο Κεφαλλονίτικης καταγωγής Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος.
Οι μεταδόσεις
Η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου Αγίου Γερασίμου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ionian tv το οποίο με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων των Επτανησίων, που η σύγχρονη τεχνολογία του παρέχει τη δυνατότητα να έρθει πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές. O τηλεοπτικός σταθμός Ionian, προσφέρει στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους, Κεφαλονίτες & Θιακούς τις ακόλουθες μεταδόσεις

agiosgerasimos2017-3

Εσπερινός εορτής – Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 – 20.30
Ζωντανή μετάδοση από ionian tv και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση:

http://www.youtube.com/watch?v=jgVRvrjE6HI

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία – Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, από 08.00- 11.30.
Ζωντανή μετάδοση από ionian tv και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση:

http://www.youtube.com/watch?v=BahcrtDWO5Y