ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Έκθεση ζωγραφικής Γ. Μπράτη υπό το φως του φεγγαριού & της μουσικής Picture
22/08/2018

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Έκθεση ζωγραφικής Γ. Μπράτη υπό το φως του φεγγαριού & της μουσικής


Μια ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη μουσική και τον άνθρωπο θα λάβει χώρα στον Πύργο Δομενεγίνη στη Ζάκυνθο από αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου. Ο Γιώργος Μπράτης, δημιουργός και εμπνευστής, του όλου εγχειρήματος θα παρουσιάσει τα έργα του σε δύο θεματικές ενότητες, αυτή της μουσικής που ενώνει τον κόσμο και δίνει τη λύτρωση και αυτή της μητρότητας και της σχέσης μάνας – παιδιού, του ισχυρότερου δεσμού πάνω στη γη.

g.bratis-2

Με όπλα την έμπνευση και τα εργαλεία χειρός ο καλλιτέχνης δημιουργεί έργα ανάγλυφα με σκοπό το κοινό να μπορεί τα αγγίξει, να τα γνωρίσει και να αφουγκραστεί τα υλικά. Λάτρης του εξπρεσιονισμού κινείται σε έντονα χρώματα και σχήματα με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους, τη ζωή και το θάνατο.

g.bratis-1

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου με τη στήριξη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ζακύνθου και με τη μουσική υπόκρουση του Vaghinak Galoyan στο πλαίσιο των εκδηλώσεων όλων των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων τις νύχτες της πανσέληνου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου με ώρες προσέλευσης από τις 19:30 έως 23:00 το βράδυ.

afisa


 #ionianchannel
Advertisement 5