ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Εβδομάδα φιλίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Picture
12/05/2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Εβδομάδα φιλίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.)


Στα πλαίσια αναθέρμανσης των σχέσεων της φιλίας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) με την Αδελφοποιημένη από το έτος 2004 Τοπική Διοίκηση Λάρνακας Κύπρου, διοργανώνεται στο Νησί της Ζακύνθου Εβδομάδα φιλίας.
Για το σκοπό αυτό υποδέχονται στην Ζάκυνθο από 12 έως 16 Μαΐου 2017, αποστολή αποτελούμενη από πενήντα δύο (52) άτομα Αστυνομικούς της Λάρνακας. Οι επισκέπτες μας θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο στον Λαγανά Ζακύνθου και θα ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του νησιού με μέριμνα της Τοπικής Διοίκησής και την συνδρομή του τουριστικού γραφείου της Ζακύνθου.

ipa-poster-2017

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα παρατεθεί στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου, επίσημο δείπνο προς τιμή των φιλοξενούμενων, παρουσία των Αρχών του νησιού.
Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως οι καλεσμένοι Κύπριοι παρουσιάσουν παραδοσιακούς Κυπριακούς χορούς. Στη συνέχεια η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου Σαρακινάδου θα παρουσιάσει χορούς της Ζακύνθου. Το καλλιτεχνικό μουσικοχορευτικό σχήμα “Ιόνιον Κύμα“ θα συνοδεύσει τη χορευτική ομάδα και θα παρουσιάσει καλλιτεχνικές δημιουργίες του διευθυντή του σχήματος κ. Τιμόθεου Αρβανιτάκη.


 #ionianchannel
Advertisement 5