ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Μεγάλη Ανατροπή | Στενός συγγενής ο δολοφόνος του 70χρονου Picture
30/05/2018

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Μεγάλη Ανατροπή | Στενός συγγενής ο δολοφόνος του 70χρονου


Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγη ώρα η είδηση της αποκάλυψης του δολοφόνου του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο.
Ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες του imerazante.gr αναφέρουν πως ο δράστης είναι πρόσωπο του απολύτου στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του θυματος.

Νεότερα σε λίγο όπου αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διέυθυνσης Ιονίων Νήσων…

Το χρονικό
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονταν οι έρευνες των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Ζακύνθου, προκειμένου να διαλύσουν το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τη δολοφονία του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου στις Βολίμες. Τα δεδομένα συνηγορούσαν στο ότι ο άνθρωπος που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στο κλειστό φορτηγάκι του στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου – Βολιμών πρέπει να ήταν γνωστός του. Άλλωστε, δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι το όχημα βρισκόταν εν κινήσει όταν πυροβολήθηκε ο οδηγός.
Ερευνούσαν την υπόθεση, προσπαθώντας με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους, να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας. Μάλιστα είχαν γίνει αρκετές προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου για καταθέσεις, όλοι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του άτυχου 70χρονου, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν προστριβές με τον ηλικιωμένο άντρα, κυρίως για οικονομικά αλλά και προσωπικά θέματα.
Εκτιμούσαν ότι το θύμα σταμάτησε οικειοθελώς, ίσως μάλιστα να είχε ραντεβού με τον μετέπειτα δολοφόνο του, καθώς το φορτηγάκι βρέθηκε σταματημένο στην άκρη του δρόμου. Την εκδοχή αυτή ενισχύει η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.
Αξίζει να αναφερθεί πως κάτοικοι της περιοχής μας μετέφεραν ότι στο συγκεκριμένο σημείο το θύμα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και το προηγούμενο απόγευμα, παραμένοντας αρκετή ώρα και ακολούθως έφυγε χωρίς να συναντηθεί με κάποιον. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και εαν η άγρια δολοφονία του οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Το ενδεχόμενο της ληστείας αποκλείστηκε, καθώς πάνω στο νεκρό βρέθηκαν βουλγαρικά και ρουμανικά χαρτονομίσματα. Η Αστυνομία διερευνούσε το παρελθόν του θύματος και όλες τις υποθέσεις που κατά καιρούς τον είχαν απασχολήσει και ενδέχεται να είχαν δημιουργήσει προηγούμενα ικανά να οπλίσουν το χέρι του δράστη του εγκλήματος.
ΠΗΓΗ : https://www.imerazante.gr


 #ionianchannel
Advertisement 5