ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ | Μοναδική διοργάνωση γαστρονομίας Picture
19/08/2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ | Μοναδική διοργάνωση γαστρονομίας


Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 από τις 21:00 έως τις 23:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας, όλοι εμείς οι απλοί μάγειρες θα είμαστε εκεί για εσένα Ελένη.

Η Γεωργία Κουτσούκου από την Αθήνα ( Προσκεκλημένη μας ) ο Παράσχος από τον Πειραιά, η Μαρία Φιορεντίνου από την Ζάκυνθο, ο Χρήστος από την Καλαμάτα, ο Ahmed από την Αίγυπτο, ο Γιώργος από τον Πύργο, και πάρα πολλοί ακόμα μάγειρες μαζί με τους Chefs και Harley Davidson, θα είμαστε εκεί για μια και μοναδική επίδειξη μαγειρικής από τον κάθε έναν από εμάς αφιερωμένη σε εσένα.

Με της ευχές μας να γίνεις καλά και να γυρίσεις σύντομα κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν χωρίς να αναφέρω κάποιον γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους…ειλικρινά είσαστε τόσοι πολλοί και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
Ειδικά τους επαγγελματίες που μας έχουν προσφέρει από μόνοι τους ωραία και χρήσιμα δώρα για να πραγματοποιήσουμε την δημοπρασία μας, ευχόμαστε όσοι ξέχασαν να μας θυμηθούν για ακόμα περισσότερα δώρα, για να γίνει πιο μεγάλη η δημοπρασία μας και να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερα χρήματα.
Το δικό μας κάλεσμα προς όλους εσάς είναι να έρθετε να δοκιμάσετε και να προσφέρετε στην δημοπρασία γιατί η Ζάκυνθος Μπορεί και όλοι εμείς ενωμένοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Στις 20 Αυγούστου 2017 από τις 21:00 έως τις 23:00 στο Ξενοδοχείο Avalon στον Σταυρό – Μπόχαλη θα ακολουθήσουμε τα Μονοπάτια των Γεύσεων ……….. και ο Παράσχος Αξιώτης μαζί με την Γεωργία Κουτσούκου θα παντρέψουν την Μανιάτικη με την Ζακυνθινή Κουζίνα – Πανδαισία Γεύσεων σε μια μικρή επίδειξη Μαγειρικής.

Μαζί μας και οι Λέσχες Αρχιμαγείρων που δραστηριοποιούνται στο νησί της Ζακύνθου η Λέσχη Executive Chefs Club of Greece η Euro-Toques Hellas και οι Chefs & Harley Davidson.

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να μας ακολουθήσουν σε αυτό το μονοπάτι και να έρθουν όλοι σε αυτήν την συνάντηση να ενισχύσουν το έργο μας να ανταλλάξουμε επόψεις και να απολαύσουν το κοκτέιλ τους στην βεράντα απολαμβάνοντας την μοναδική θέα.


 #ionianchannel
Advertisement 5