06/12/2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Σοκ απο τον χαμό 41χρονης μετά από χειρουργική επέμβαση


Έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί ο παράγοντας που οδήγησε στον θάνατό τη 41χρονη Ελένη Αρβανιτάκη, πραγματοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση μετά από μετεγχειρητικές επιπλοκές.. Ο σύζυγος της θανούσας συγκλονίζει με τα όσα μποέρσε να πει αποκλειστικά στο ΙΟΝΙΑΝ, για την περιπέτεια της γυναίκας του.

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 41χρονη Ελένη Αρβανιτάκη, η οποία ξεψυχησε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, όπου μεταφέρθηκε έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε μετά από εγχείρηση ρουτίνας στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Την ώρα που το νησί είναι ανάστατο καθώς σημειώθηκαν άλλα 4 ανάλογα περιστατικά, ο σύζυγός της Νίκος, μιλώντας αποκλειστικά στο ΙΟΝΙΑΝ συγκλονίζει με τα όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες, αλλά και τα τελευταία λόγια της αδικοχαμένης γυναίκας.

Η νεκροτομή που έγινε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, δεν έριξε ακόμα φως στα αίτια το θανάτου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα, είναι άγνωστη η αιτία που οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σε 15 περίπου ημέρες.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου κατέφτασε κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο πραγματοποιεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι επιπλοκές στην άτυχη γυναίκα οφείλονται σε ενοδονοσοκομειακή λοίμωξη ή άλλον παράγοντα. Τα μέλη του κλιμακίου πήραν δείγματα από όλους τους χώρους του νοσοκομείου και τα χειρουργεία, ενώ ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί την Τρίτη. Τα αποτελέσματα πάντως θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Στο ΠΠΝΠ νοσηλεύεται ένα ακόμα άτομο από τη Ζάκυνθο με μετεγχειρητικές επιπλοκές, χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία του. Ο κ. Αρβανιτάκης, στις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο ΙΟΝΙΑΝ ευχαρίστησε τους γιατρούς για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν για να σώσουν την γυναίκα, τονίζει όμως ότι θα κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να μάθει την αιτία που οδήγησε την 41χρονη στο θάνατο.

Την ίδια ώρα η αγωνία της οικογένειας και των συγγενών της άτυχης Ελένης, συνεχίζεται καθώς η συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ, κρατά δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Ζακύνθου και Κυλλήνης και καθιστά απαγορευτική την μεταφορά της σωρού της άτυχης μητέρας στη Ζάκυνθο, προκειμένου να γίνει η ταφή.


 #ionianchannel
Advertisement 4
Advertisement 5