20/07/2017

ΛΑΚΩΝΙΑ | Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση


Με έναν περίπατο στα γραφικά δρομάκια της Μονεμβασιάς, ξεκίνησε την δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στην λακωνία οΚυριάκος Μητσοτάκης, όπου συνομίλησε με κατοίκους της καστροπολιτείας.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και τους Μολάους, όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η τοπική κοινωνία ενώ διαβεβαίωσε ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός του Κόμματος προχωρά με την ενεργό συμμετοχή πολιτών, επιχειρηματικού κόσμου και φορέων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να δέιξει την βαρύτητα που έχουν οι επενδύσεις στην προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις βιοτεχνίας παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων και ένα συσκευαστήριο χυμών.
Το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας σε τοπικούς φορείς στο Γύθειο, υπογράμμισε την ανάγκη «λελογισμένης και στοχευμένης μείωση των κρατικών δαπανών», και επανέλαβε τη δέσμευσή του για μείωση της φορολογίας προκειμένου να ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία.
Η μείωση των φόρων «θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τις θέσεις απασχόλησης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί η πελατειακή λογική που εφαρμόζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.


 #ionianchannel
Advertisement 4
Advertisement 5