11/06/2019

ΜΕΣΣΗΝΙΑ | 1ο συνέδριο Φαρμακοποιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο συνέδριο Φαρμακοποιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου το οποίο είχε ως θέμα ”Καινοτόμες Υπηρεσίες στο σύγχρονο φαρμακείο” και έλαβε χώρα στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Το συνέδριο είχε ενδιαφέρουσες ομιλίες που επικεντρώθηκαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου αλλά και στις εξελίξεις των υπηρεσιών του φαρμακείου μετά τις τελευταίες καινοτομίες στην Τεχνολογία.
Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Μεσσηνίας Σωτήρης Αργυρόπουλος επεσήμανε και τη νέα τροπολογία που είναι σε ισχύ με βάση την οποία οι πολίτες μετά μετά τις 9 το βράδυ εξυπηρετούνται μόνο από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία. Πιο αναλυτικά με βάση την τροπολογία τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο θα πρέπει να προσαρμόζονται στις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και αντί να κλείνουν στις 11 το βράδυ όπως ίσχυε θα κλείνουν στις 9 ενώ κλειστά θα παραμένουν και τις αργίες.
Τέλος περισσότερα νέα και εξελίξεις στον κλάδο των φαρμακοποιών θα υπάρξουν προς τα τέλη Ιουνίου μετά την προκαθορισμένη πανελλαδική συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου.


 #ionianchannel
Advertisement 5