07/10/2017

ΠΑΤΡΑ | Μαρτυρίες για υπαίθρια πορνεία με ανηλίκους


Μια καταγγελία για υπαίθρια πορνεία ηλικιωμένου με μικρό παιδί οικογένειας ΡΟΜΑ προκαλεί ανατριχίλα και μαζί αποτροπιασμό. Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας και το αντελήφθη από την πρώτη στιγμή μητέρα δύο παιδιών. Η οποία μάλιστα ανήρτησε την τρομακτική εμπειρία της στα social media. Το φαινόμενο επιβεβαιώνουν στην κάμερα του ΙΟΝΙΑΝ ηλικιωμένοι θαμώνες της πλατείας.
Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σαν κι αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν και στην Πάτρας είδε το φως της δημοσιότητας και μάλιστα μέσω facebook. Ανάρτηση γνωστής πατρινής μητέρας δύο παιδιών προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, ενώ οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κατήγγειλε πως διαπίστωσε ιδίοις όμασι έχουν θορυβήσει την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.
Το περιστατικό αναφέρθηκε πως συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας, και ξεκίνησε από την παιδική χαρά όπου η γυναίκα είχε πάει μαζί με τα παιδιά της. Τα όσα περιγράφει στην ανάρτησή της γι αυτό που συμβαίνει με την παιδική πορνεία στην πλατεία προκαλούν ανατριχίλα.


 #ionianchannel
Advertisement 4
Advertisement 5