05/01/2019

Πρόσωπα της Χρονιάς 2018 | Σάββατο 5 Ιανουαρίου | Ολόκληρη η Εκδήλωση


Η ώρα που η μεγαλοπρεπής σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών θα γεμίσει με πρόσωπα, ομάδες και ιστορίες που συγκλόνισαν και μας δίδαξαν τη χρονιά που πέρασε, έφτασε. Απόψε θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα των Προσώπων της Χρονιάς, για το 2018 που όλοι εσείς επιλέξατε με τη ψήφο σας.
Η εκδήλωση «Πρόσωπα της Χρονιάς», που αποτελεί πλέον θεσμό παρουσιάζεται σε μια ακόμα εκδοχή, έτοιμη να προσφέρει συναίσθημα, ανταπόδοση, χειροκρότημα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, την υπέρβαση, την προσπάθεια, την αλληλεγγύη.
Πρόσωπα και συλλογικότητες που έγραψαν τη δική τους λαμπρή ιστορία στη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε, έφτασε η ώρα να ακούσουν δημόσια ένα θερμό «ευχαριστώ».
Κι όλοι εσείς που είχατε τη δυνατότητα να προτείνετε και να επιλέξετε το δικό σας πρόσωπο ή πρόσωπα της χρονιάς στο πλαίσιο του θεσμού «Πρόσωπα της Χρονιάς» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την «Πελοπόννησο» να τα δείτε να βραβεύονται.
Τιμάμε πρόσωπα που συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την Αχαΐα και έχουν να επιδείξουν αξιοσημείωτη δράση το 2018.
Το κοινό επιβράβευσε με την ψήφο του τα πρόσωπα και τις ομάδες-συνεργασίες της επιλογής του μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία.


 #ionianchannel
Advertisement 5