ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ | Τραγικό τέλος για συμπολίτη μας στο Kαμπι

Στη θλίψη βύθισε για άλλη μια φορά το νησί μας το άγγελμα του τραγικού τέλους που είχε για ένα συμπολίτη μας η μοιραία πτώση του με αυτοκίνητο σε γκρεμό ύψους 200 μέτρων στη περιοχή Σχίζα στο Καμπί. Οι αιτίες που τον οδήγησαν στη βουτιά θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για πιθανή εγκληματική ενέργεια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ιδιοκτήτης ταβέρνας ειδοποίησε τις αρχές πως ένα κόκκινο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κυριολεκτικά μέσα από την αυλή της επιχείρησής του και αφού ισοπέδωσε τα σιδερένια προστατευτικά πλέγματα έπεσε στο κενό.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και η επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσής του ολονύχτια. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν σκάφη από το Πόρτο Βρώμη και στη συνέχεια του Λιμενικού όπου μετέφερε και τον δύτη. Είχαν ήδη εντοπίσει ότι εντός του αυτοκινήτου που είχε φτάσει σε βάθος 3 μέτρων βρισκόταν ένας νεαρός άνδρας.
Αφού ο δύτης τον ανέσυρε, επιβίβασαν τη σορό στο σκάφος του Λιμεναρχείου και τη μετέφεραν στο λιμάνι του νησιού και από εκεί στο νοσοκομείο για το τραγικό έργο της αναγνώρισης του.