ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ | Doctoranytime και είσαι σε καλά χέρια… Picture
22/04/2018

ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ | Doctoranytime και είσαι σε καλά χέρια…


Το Doctoranytime συνεργάζεται με 131 κορυφαίους γιατρούς και σου χαρίζει λάμψη με τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς!

Το Doctoranytime, η υπηρεσία που άλλαξε το χώρο της υγείας παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση στην εύρεση των καλύτερων γιατρών και διαγνωστικών κέντρων στην Ελλάδα, εξασφάλισε τη συνεργασία 131 κορυφαίων γιατρών από όλη τη χώρα, σε περισσότερες από 350 αισθητικές υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος και χαμόγελου. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να νιώθεις ασφάλεια στα χέρια των πιο εξειδικευμένων και άριστα αξιολογημένων γιατρών της χώρας, με τις αποτελεσματικότερες θεραπείες ομορφιάς!

Σκοπός του Doctoranytime είναι να αναδείξει την πιο όμορφη και elegant πλευρά μας, σβήνοντας τυχόν μικροατέλειες που ενοχλούν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή και την αγάπη για το σώμα μας και δίνοντας σε όλους και όλες τη δυνατότητα της προσωπικής περιποίησης στα χέρια κορυφαίων γιατρών του είδους.

Οι ειδικά διαμορφωμένες αισθητικές υπηρεσίες μέσω του Doctoranytime θα διαρκέσουν μέχρι το Μάιο του 2018, με ειδικές προτάσεις και ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο και λαμπερό εαυτό μας!

“Η ομορφιά βρίσκεται στην κάθε στιγμή μας και σε κάθε μοναδικό μας χαρακτηριστικό. Είναι ευθύνη μας να την περιφρουρήσουμε, να την αναδείξουμε και να τη φροντίσουμε. Το Doctoranytime ολοκλήρωσε μια προσπάθεια χρόνων και πλέον βοηθάει κάθε γυναίκα να εντοπίσει τους καλύτερους γιατρούς για οποιαδήποτε θεραπεία ή λύση επιλέξει”, επισημαίνει η CEO και ιδρύτρια του Doctoranytime Ελευθερία Ζούρου.

Σχετικά με το Doctoranytime:

Το Doctoranytime είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και προσφέρει υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στον ασθενή να επιλέξει τον κατάλληλο γιατρό ή διαγνωστικό κέντρο για να επιλύσει το εξατομικευμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει. Αυτό μπορεί να το κάνει άμεσα και γρήγορα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος ανεξαρτήτως αν αφορά ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ιδιωτικό ή με άλλο ασφαλιστικό φορέα.

Η λειτουργία του Doctoranytimeδίνει πρόσβαση στον ασθενή σε μια σειρά από πλούσιες και εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία και την εξειδίκευση του γιατρού, τις αξιολογήσεις των ασθενών που τον επισκέφτηκαν, το κόστος των υπηρεσιών και την διαθεσιμότητα των ωρών κατά τις οποίες μπορεί να προγραμματιστεί μια επίσκεψη.

Μέχρι το 2018 η υπηρεσία έχει καταφέρει συνολικά να:
• Βοηθήσει 3.200.000 ασθενείς να βρουν το γιατρό τους
• Προγραμματίσει περισσότερα από 250.000 ραντεβού ασθενών
• Καταγράψει 68.000 αξιολογήσεις πραγματικών ασθενών από επιβεβαιωμένα ραντεβού
• Σώσει 1 ζωή, χάρη στο πρόγραμμα «Βγάλε Γλώσσα» προς αναζήτηση δοτών μυελού των οστών
• Κερδίσει την εμπιστοσύνη 5000 γιατρών και 120 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα

Το Doctoranytimeιδρύθηκε το 2012 και σήμερα έχει παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Βέλγιο, ενώ απασχολεί συνολικά 56 εργαζομένους, 35 στην Ελλάδα και 21 στο Βέλγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Doctoranytime επισκεφθείτε τησελίδα τύπου ή τοwww.doctoranytime.gr


 #ionianchannel
Advertisement 5