Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΜετά από 31 χρόνια πρωταθλητής στην ΕΠΣ Αχαΐας ο Ατρόμητος Πατρών01/05/2024ΑθλητισμόςΑχαΐαΕπίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Νίκος Κακλαμανάκης30/04/2024ΕκπαίδευσηΑχαΐαΠροσδοκούν… στην ανάσταση της αγοράς οι έμποροι της Πάτρας27/04/2024ΟικονομίαΑχαΐα