Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΑντ. Ποταμίτης: «Σύγχρονο Επιμελητήριο με Όραμα, για όλες τις επιχειρήσεις της Αχαΐας»22/11/2024ΟικονομίαΑχαΐαΘετικό το πρόσημο του απολογισμού στο επιμελητήριο Αχαΐας22/11/2024ΟικονομίαΑχαΐα23 & 24 Νοεμβρίου έρχεται το Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα22/11/2024ΟικονομίαΑχαΐα
Αντ. Ποταμίτης: «Σύγχρονο Επιμελητήριο με Όραμα, για όλες τις επιχειρήσεις της Αχαΐας»22/11/2024ΟικονομίαΑχαΐα