Διαφημιστείτε στο Ionian

Το Ionian παρέχει τη δυνατότητα σε εταιρείες / επιχειρήσεις να προβληθούν στην τηλεοπτική ροή και στην ιστοσελίδα του, μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων διαφόρων τύπων.

Το Ionian εκπέμπει μέσω Digea στην Περιφερειακή Ζώνη 6 που καλύπτει επίγεια το Nότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και τη Νότια Στερεά Ελλάδα. Πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα του, έχουν οι νομοί Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Τρίπολης, Κορίνθου, Φωκίδας, Ακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Κυθήρων και τα Νησιά Αργοσαρωνικού. Από τους πομπούς της Αργολίδας το σήμα φθάνει στον Πειραιά και σε μεγάλη πληθυσμιακή περιοχή των Αθηνών. Πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα του έχει μία πληθυσμιακή περιοχή 1.500.000 πολιτών.

Δορυφορικά εκπέμπει στη θέση 673 στην τηλεοπτική πλατφόρμα της Cosmote TV, φτάνοντας στους δέκτες 500.000 νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, ενω διαδικτυακά εκπέμπει μέσω της ιστοσελίδας του, στην οποία η πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Παράλληλα, αξιοποιεί με μεγάλη επιτυχία και τις δυνατότητες των social media, φτάνοντας καθημερινά στις οθόνες χιλιάδων χρηστών.

Για να διαφημιστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@ioniantv.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 622080 και στο 26950 22123. Το Διαφημιστικό Τμήμα του Ionian είναι στη διάθεσή σας για να σχεδιάσει την καμπάνια που αρμόζει στις ανάγκες σας.

Αποστολή μηνύματος

Στείλτε το μήνυμά σας στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου info@ioniantv.gr ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.