Η ακρίβεια αποτελεί το υπ αριθμόν ΕΝΑ πρόβλημα για τους πολίτες όπως αποτυπώνεται και στα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα. Όμως, η ακρίβεια στις πρώτες ύλες και στην ενέργεια αποτελεί διαρκές πρόβλημα για τους επαγγελματίες. Στην τάξη των αρτοποιών αφορά το ακόλουθο ρεπορτάζ, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι προσπαθούν να διατηρήσουν σταθερή την τιμή του ψωμιού, παρά την αύξηση τιμής στην ενέργεια, ενώ όσον αφορά στις συνήθειες των καταναλωτών, αυτές έχουν διαφοροποιηθεί ελαφρώς.
Δεν προβλέπεται ανατίμηση στην τιμή του ψωμιού παρά το υψηλό κόστος παραγωγής
Η ακρίβεια αποτελεί το υπ αριθμόν ΕΝΑ πρόβλημα για τους πολίτες όπως αποτυπώνεται και στα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα. Όμως, η ακρίβεια στις πρώτες ύλες και στην ενέργεια αποτελεί διαρκές πρόβλημα για τους επαγγελματίες. Οι αρτοποιοί δηλώνουν ότι προσπαθούν να διατηρήσουν σταθερή την τιμή του ψωμιού, παρά την αύξηση τιμής στην ενέργεια, ενώ όσον αφορά στις συνήθειες των καταναλωτών, αυτές έχουν διαφοροποιηθεί ελαφρώς. Στο δελτίο της Τετάρτης 1η Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Αρτοποιών Ελλάδος Μιχάλης Μούσιος, ο οποίος μίλησε για τις προσπάθειες των αρτοποιών να διατηρήσουν την τιμή του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων στα ίδια επίπεδα.