Με στόχο την ανάδειξη τοπικών κρασιών του Ιονίου, πραγματοποιήθηκε στην Ζάκυνθο μια ημερίδα από τον αγροτικό σταφιδικό – οινοποιητικό συνεταιρισμό του νησιού. Στόχος της Ημερίδας ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από συγκεκριμένες καλλιεργητικές και οινοποιητικές παρεμβάσεις, οι οποίες εφαρμόστηκαν σε τοπικές ποικιλίες αμπέλου, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων οίνων στα Ιόνια Νησιά.
Ημερίδα για την ανάδειξη τοπικών κρασιών του Ιονίου
19/06/2025
Γεύσεις