ΑΧΑΙΑ | Με αίμα βάφτηκε πάλι η άσφαλτος στην Πατρών – Πύργου

Άλλο ένα θύμα της Πατρών – Πύργου θρηνεί η Αχαΐα. Ένας 38χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί . O 38χρονος οδηγός από τα Σαγεικα Αχαΐας έχασε την ζωή του ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 11χρονο ανιψιός του που επέβαινε και αυτός στο όχημα.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, λίγο μετά τον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο κάποιος συμπολίτης μας χάνει τη ζωή του αφού πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της καρμανιόλας Πατρών Πύργου . Το 11χρονο αγόρι που διέμενε και αυτό περιοχή των Σαγεικων έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα, όπως σπασμένα πόδια, κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και χτυπήματα στο κεφάλι.
Στα Σαγείκα η κοινωνία είναι ανάστατη και μάλιστα αναβληθήκαν και οι εορταστικές εκδηλώσεις για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου που είχε προγραμματίσει ο εκπολιτιστικός σύλλογος της Περιοχής.