Ιστορίες της Γης | Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 | Ολόκληρη εκπομπή

Δείτε στις ιστορίες της γης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα.
Οι χειροποίητες ξεχωριστές μαρμελάδες evlogia χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, μας… υποδέχθηκαν στο Αγρόκτημα Πινακάδες στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.
Ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος συνομίλησαν στην 6η Στάση του RouteLab στον Πύργο Ηλείας για τον Αγροτουρισμό , τις δράσεις που πρέπει να γίνουν αλλά και τα προγράμματα που μπορούν να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη των τοπικών προϊόντων.
Ο πρ.υπουργός και βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει λύσεις στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της χώρας και γιατί έχει ευθύνη η Κυβέρνηση της Ν.Δ. για την απώλεια των εργατών της.
Η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά και απο την 29η Έκθεση Agrotica την έμπρακτη υποστήριξη της στον πρωτογενή τομέα αφού εξειδικευμένα στελέχη της παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ομίλου.