Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΟΝΙΑΝ

Με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σύσσωμη η οικογένεια του ΙΟΝΙΑΝ γιόρτασε ακόμη μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, τον ρόλο της οικοδέσποινας ανέλαβε η Νατάσα Πατρινού, Λίγο μετά το καλωσόρισμα, τον λόγο πήρε ο διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του ΙΟΝΙΑΝ Σπύρος Καμπιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα, τις αξίες και τους στόχους της ομάδας.

Μαζί με την Κοπή της πίτας του IONIAN TV πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση της έρευνας αξιολόγησης των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στην περιφερειακή ζώνη 6 (Πελοπόννησο – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα).
Για μία ακόμη φορά το Ionian TV βρέθηκε 1ο στις προτιμήσεις του κόσμου με 17,7% για το 2022, έναντι του 14% που είχε δείξει η προηγούμενη αντίστοιχη μέτρηση.
Την εκδήλωση για την σταθερά ανοδική πορεία του σταθμού χαιρέτησαν, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος ΠΕΔ δυτικής Ελλάδας και δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας, ο πρόεδρος της ΕΦΕΠΑΕ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας , ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας Αντώνης Ποταμίτης καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Θεόδωρος Λουλούδης.
Μεταξύ όσων παρευρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση ήταν και οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, Φωκίων ΖαΪμης, Ανδρέας Φίλιας και Τάκης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καθώς και πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.
Για το έργο του τηλεοπτικού σταθμού μίλησαν ο Δ/νων Σύμβουλος Σπύρος Καμπιώτης, ο Δ/ντης Marketing & Επικοινωνίας Διονύσης Μήλεσης, η Δ/ντρια Ειδήσεων Λίνα Μπάστα, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ TV Νατάσα Πατρινού.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάτρας Αρχιμανδρίτης Πατήρ Προκόπιος Κόρδας.

Ευχές από αρχές και φορείς στο ΙΟΝΙΑΝ

Τι λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για το ΙΟΝΙΑΝ

Τι λέει η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου για το ΙΟΝΙΑΝ