Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΤουλάχιστον 15.000 κόσμου στην συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Πάτρα27/01/2025ΚοινωνίαΑχαΐαΠαρουσία του Κωστή Χατζηδάκη έκοψε πίτα το επιμελητήριο Αχαΐας27/01/2025ΟικονομίαΑχαΐαΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Προμηθέας Πατρών27/01/2025ΑθλητισμόςΑχαΐα