Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΣκουπίδια στους κάδους μέσα στα Χριστούγεννα στην Πάτρα19/12/2025ΕιδήσειςΑχαΐαΑλλάζει όψη η πλατεία Γεωργίου και η μαρίνα της Πάτρας19/12/2025ΚοινωνίαΑχαΐαΚοινό μέτωπο εργαζομένων και αγροτών στον κόμβο της Εγλυκάδας18/12/2025ΕιδήσειςΑχαΐα