Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΠάτρα | Πότε θα μπει το «βραχιολάκι» ασθενών στο Ρίο19/05/2025ΥγείαΑχαΐαΠάτρα | Παιδιά εγκαταλελειμμένα στην παιδιατρική του ΠΓΝΠ19/05/2025ΚοινωνίαΑχαΐαΑνοιχτός διάλογος για τα προβλήματα της Αχαΐας19/05/2025ΚοινωνίαΑχαΐα