Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΤο RouteLab φέρνει στο επίκεντρο τις τεχνολογικές εξελίξεις17/04/2024ΟικονομίαΑχαΐα«Τech Χperience fest» στην Πάτρα17/04/2024ΟικονομίαΑχαΐαΑντιδράσεις για την πεζοδρόμηση του κέντρου του Αιγίου15/04/2024ΚοινωνίαΑχαΐα