Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also like«Ούτε τα Χριστούγεννα έτοιμη η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος»26/07/2024ΚοινωνίαΑχαΐαΚατάμεστη η λαϊκή αγορά της Πάτρας – Όλοι αναζητούν φθηνότερα προϊόντα26/07/2024ΟικονομίαΑχαΐα“Ζαλίζουν»οι τιμές στα ενοίκια στην Πάτρα26/07/2024ΟικονομίαΑχαΐα