Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΦωτογραφική έκθεση «Γιάννης και Μίλτος Μανάκια – Τα πρόσωπα πίσω απο τον φακό»08/12/2024ΠολιτισμόςΑχαΐαΜπήκε ο εργολάβος για το έργο της ανάπλασης της παραλιακής στο Ρίο08/12/2024ΚοινωνίαΑχαΐαΤιμητική εκδήλωση για τους «Νομάρχες Αχαΐας»07/12/2024ΠολιτικήΑχαΐα
Φωτογραφική έκθεση «Γιάννης και Μίλτος Μανάκια – Τα πρόσωπα πίσω απο τον φακό»08/12/2024ΠολιτισμόςΑχαΐα