Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΠροφίλ | Κίμων Αποστολόπουλος – Εμπνευστής Φάρμας Φαθέων09/06/2023Οικονομία • ΠροφίλΑχαΐαΕίχε μετατρέψει ημιυπόγειο στα Ψηλαλώνια της Πάτρας σε χωράφι κάνναβης08/06/2023ΚοινωνίαΑχαΐα«Όταν τα παραμύθια» ανεβαίνει στο Επίκεντρο στην Πάτρα08/06/2023ΠολιτισμόςΑχαΐα