Τα μυστικά του καλού ψησίματος από τους «ειδικούς»17/02/2023ΓεύσειςΑχαΐαΑυτοί που ανέλαβαν την Τσικνοπέμπτη το ψήσιμο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της ημέρας. Άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία άλλοι με μικρότερη όλοι έχουν από ένα μικρό μυστικό για καλό ψήσιμο.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΕκτός μάχης 600 εποχικοί πυροσβέστες30/06/2025ΚοινωνίαΑχαΐαΟινοξένεια 2025: H Αιγιάλεια στο επίκεντρο του Οινοτουρισμού30/06/2025ΕιδήσειςΑχαΐαΠαραιτήσεις λόγω εξουθένωσης στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας30/06/2025ΚοινωνίαΑχαΐα