Ναύπακτος | Τρύγος & παραγωγή κρασιού με τον παραδοσιακό τρόπο στον βοτανικό κήπο19/09/2022ΟικονομίαΑιτωλοακαρνανίαΤην ευκαιρία να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί πως γίνεται ο τρύγος και πως παράγεται το κρασί έδωσε η οικογένεια Ζέλιου στο Βοτανικό κήπο που διαθέτει ένα μεγάλο αμπελώνα εκτός από τα πολλά είδη δέντρων , λουλουδιών και βοτάνων.SharePinTweetΊσως σας ενδιαφέρουν:You may also likeΤο Αγρίνιο τίμησε τον πολιούχο & προστάτη του Άγιο Χριστόφορο12/05/2025ΚοινωνίαΑιτωλοακαρνανίαΕπισκέψιμος ξανά ο αρχαιολογικός χώρος του Ανεμογιάννη10/05/2025ΠολιτισμόςΑιτωλοακαρνανίαΝέα σημαντική παρέμβαση στον χείμαρρο «Βαριάς» στην Ναύπακτο10/05/2025ΚοινωνίαΑιτωλοακαρνανία