Υπάρχει κίνδυνος για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα;

Σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη για τυχόν νέα «τυφλά» χτυπήματα, μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Με τον πόλεμο στο Ισραήλ να βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και το τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου, όπως είναι λογικό όλες οι χώρες της Ευρώπης βρίσκονται σε συναγερμό, φοβούμενες νέα χτυπήματα. Πόσο πιθανό ή μακρινό είναι το σενάριο να συμβεί μια τρομοκρατική ενέργεια στην χώρα μας;

Φόβος και τρόμος για ένα τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα μας
“Δεν αποκλείεται ένα τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα μας”, τόνισε ο επίκουρος Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Διονύσης Τσιριγώτης, μιλώντας στην εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ “Χαμηλή Πτήση”.

Χρήστος Στυλιανίδης για Ισραήλ: «Όποιος δεν ανησυχεί είναι αφελής»
Στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατα την επίσκεψη του στην Ζάκυνθο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά όποιος δεν ανησυχεί είναι αφελής και πως η χώρα είναι σε διαρκή ετοιμότητα. ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης με τον τούρκο ομόλογο του αφού όπως υπογράμμισε το μεταναστευτικό λύνεται μόνο με συνεργασίες.