Ζάκυνθος | Ρεκόρ επισκεψιμοτητας «έσπασε» το imerazante.gr

Ρεκόρ επισκεψιμότητας έσπασε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «imerazante.gr» . Με 303.490 επισκέψεις πέρασε στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας για τον Αυγουστο του 2019 από όλα τα ενημερωτικά και άλλα site της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Similar Web» 303.490 επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν οι αναγνώστες την επικαιρότητα μέσα από το site, κατατάσσοντάς το imera zante . gr πρώτο στη λίστα των ενημερωτικών ιστοσελίδων στα Ιόνια Νησιά αλλά και πολύ υψηλά πανελλαδικά στην κατηγορία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το imerazante.gr ξεχωρίζει καθώς το 2018 είχε αποσπάσει το δευτερο πανελλαδικό βραβείο (silver) στην ενότητα Digital Media, κατηγορία: Content/ Best Original Reporting (προβολή / παρουσίαση / συνολική κάλυψη είδησης ή γεγονότος) – για το περιεχόμενο “Η Ζάκυνθος στις φλόγες”. στα Regional Media Awards
το ενημερωτικά site παρέχει τη δυνατότητα σε καθένα, όπου κι αν βρίσκεται να ενημερωθεί, με 24ωρη ροή γεγονότων και πληθώρα φωτογραφιών αλλά και βίντεο , για όσα συμβαίνουν στην Ζάκυνθο ενώ σε αυτό υπάρχουν κατηγορίες για το υπόλοιπο Ιόνιο , άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς και ειδήσεις από όλο τον Κόσμο
το «imerazante.gr» στόχο έχει την ενεργή συμμετοχή και του κοινού. Η διάδραση του ενημερωτικού ιστοτόπου στα social και ιδιαίτερα στο facebook, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να σχολιάσει, να κοινοποιήσει, να εκφράσει την άποψή του στις καθημερινές εξελίξεις και τα τεκταινόμενα.
Η πορεία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα δείχνει ότι κατά μέσο όρο, καθημερινά πάνω από 10.000 άνθρωποι κλικάρουν για να δουν τα νέα από την ηλεκτρονική «Ημέρα». Αυτή η πρωτιά αποδεικνύει ότι το «imerazante.gr» αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς και πρώτη επιλογή για την ενημέρωση.