06/03/2017

ΜΕΣΣΗΝΙΑ | Messinia Pro- Am, Πρωταγωνιστές οι αθλητές στο 1ο τουρνουά Γκολφ, που διοργάνωσε η Costa Navarino


Η Μεσσηνία βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με το 1ο διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro-Am, που διοργάνωσε η Costa Navarino. Με μοναδικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά!

27 ομάδες, 27 κορυφαίοι επαγγελματίες και 81 ερασιτέχνες γκολφέρ από συνολικά 14 χώρες συμμετείχαν στο 1 Messinia Pro-Am που φιλοξενήθηκε στο The Westin Resort Costa Navarino και στα δύο βραβευμένα γήπεδα golf της Costa Navarino, τα The Dunes Course και The Bay Course από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2017. Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.

Το 1 Messinia Pro-Am διεξήχθη σε τρεις αγωνιστικούς γύρους από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 Οι ομάδες, αποτελούνταν από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες και αγωνίζονταν καθημερινά στα δύο γήπεδα 18 οπών. Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων γκολφέρ προσέφερε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθώς κάθε ημέρα οι νικητές εναλλάσσονταν στο τέλος του αγωνιστικού γύρου!


 #ionianchannel
Advertisement 5