20/02/2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Χωρίς οργάνωση και συμμετοχή η «γιορτή των εμπόρων»


Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου και Δήμος, για άλλη μία φορά, δεν στάθηκε δυνατό να συνεννοηθούν και να συνδιοργανώσουν τη Γιορτή Εμπόρων, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις. Ο Σύλλογος θέλησε να διοργανώσει εκπτωτική βραδιά, με τα καταστήματα ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ, διακοπή της κυκλοφορίας στο κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης, κεράσματα για τους περαστικούς, μουσική και δρώμενα. Όμως τελικά, αυτό που είδε ο κόσμος ήταν κάτι τέτοιο…
Η γιορτή κατέληξε μάλλον σε φιάσκο, για εμπόρους και καταναλωτές.
Φαίνεται πάντως πως η αιτία δεν ήταν μόνο αυτή. H κεντρική οδός και κάποιες φορές, πεζόδρομος, Αλεξάνδρου Ρώμα ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι, τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ανενόχλητα, πολλοί έμποροι δεν γνώριζαν για την εκδήλωση και έκλεισαν νωρίς, χωρίς εκπτώσεις και προσφορές, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν κάθε άλλο παρά γιορτινή.
Οποιος κι αν είναι ο λόγος, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Ζακύνθου, δεν δείχνουν για άλλη μία φορά πρόθυμοι να διοργανώσουν ένα γεγονός που θα μπορούσε να προσελκύσει τους καταναλωτές και να τονώσει την τοπική αγορά.


 #ionianchannel
Advertisement 5