11/11/2016

Η Τρίπολη υποδέχτηκε την Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”


Η Τρίπολη υποδέχτηκε για πρώτη χρονιά την Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”, τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου και παρουσία ιερέων απ’ όλη την περιοχή.
Την έναρξη της έκθεσης κήρυξε, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης ενώ στην έκθεση βρέθηκε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά η οποία έκανε λόγο για ανάγκη, για σταθερότητα, ανάπτυξη και νέα κοινωνική συμφωνία.

Το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργειών και συνεργασιών, αφού είναι η πρώτη φορά που επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο να αναδείξουν την Πελοπόννησο.

Η αναπτυξιακή πρωτοβουλία η οποία έχει στόχο να προσελκύσει το ευρωπαϊκό και το διεθνές ενδιαφέρον βρίσκεται υπό την αιγίδα της ALPHA EXPO. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων ανοικτές για όλους όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.


 #ionianchannel
Advertisement 5