ΛΑΚΩΝΙΑ | Η αγάπη του κόσμου δίνει παράταση στο Orange Festival 2017 και έρχεται με νέες δράσεις Picture
18/09/2017

ΛΑΚΩΝΙΑ | Η αγάπη του κόσμου δίνει παράταση στο Orange Festival 2017 και έρχεται με νέες δράσεις


Το Orange Festival 2017 σε μια συνεχόμενη ροή εκδηλώσεων και δράσεων όλο το καλοκαίρι αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την τοπική κοινωνία και του επισκέπτες και είχε μαζική συμμετοχή ξεπερνώντας τις προσδοκίες.

2

Από τις 16 Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε, σε κάθε δράση υπήρξε ο παλμός , η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία ήταν σημείο αναφοράς κάνοντας το Orange Festival το φεστιβάλ του κοινού. Φτάνοντας στον Σεπτέμβριο, το Orange Festival δεν κατεβάζει αυλαία αλλά η αγάπη του κόσμου και η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δίνει παράταση. Μια παράταση αγάπης και στήριξης στο φεστιβάλ που πλέον γίνεται θεσμός με αρωγούς τους επισκέπτες.

img_20170905_224224_resized

Το Orange Festival θα συνεχίσει τις δράσεις και την παρουσία του, μετά την πρόσκληση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Σπάρτης ολοκληρώνοντας την πολύ επιτυχημένη του παρουσία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Στην βραδιά Ανοιχτή Πόλη του Σπάρταθλον
Το πρόγραμμα των νέων δράσεων του Orange Festival 2017
1) Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου – Προβολή Ταινίας από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας στην Πνευματική Εστία Σπάρτης ώρα 8.00 το απόγευμα.
2) Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου – Έκθεση Φωτογραφίας στην Πινακοθήκη Σπάρτης με θέμα «Η Ιστορία του Σπάρταθλον»
3) Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Λευκή Νύχτα, Ανοιχτή Πόλη Σπάρτη. Υποδεχόμαστε τους Σπαρταθλητές. Τελετή Λήξης του Orange Festival 2017 Summer με χυμούς, γλυκά και κεράσματα, βιωματικά παιχνίδια, ενημέρωση από την εταιρία ΗΡΩΝ για την ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος και κλήρωση με πλούσια δώρα.

7


 #ionianchannel
Advertisement 5